05. Musik, lek och underhållning

Lajvmusik-wiki

2014-05-30 23:16 #0 av: Sehvrin

Det har satts upp ett lajvmusiks-wiki där man kan bidra med innehåll: http://nyfiken.net/lajvmusik/index.php/Huvudsida

Texten nedan är från wikin och beskriver syfte och innehåll:

"Syftet med denna wiki är att kunna fungera som en förteckning över sång och musik som är lämpliga på lajv. Eftersom lajv kan röra sig i alla genrer är det förstås möjligt att använda vilken musik som helst på lajv. Tanken är att först bygga ut wikin för fantasylajv och historiska lajv (främst vikingatid och medeltid), men alla genrer är naturligtvis välkomna! Sidorna på wikin kan till exempel röra specifika låtar eller listor över passande musik som tjänar ett visst syfte. Även kategorier fungerar bra som förteckningar över låtar, så använd gärna kategorier istället för att skapa sidor som enbart är en förteckning/lista över låtar.

På wikin finns även vissa sidor som inte primärt har med lajvmusik att göra, exempelvis beskrivningar av vissa lajv eller lajvkampanjer. Begränsa vad ni skriver på dessa sidor till en kort förklaring och externa länkar till mer information, men skriv gärna in information om musikens ställning på lajvet. Använd gärna kategorier för att länka ihop sånger som används inom en viss kampanj."

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

Anmäl
2014-06-01 20:09 #1 av: Hamster 4 ever

Tack så mycket! Mycket användbart!

Medarbetare på lajv.ifokus. Välkommen in!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.